Оце так мотивація: В Індії бізнесмен дарує працівникам своєї компанії машини і квартири (фото)

Однією з цілей компанії Hare Krishna Exports її власник Савджі Дхолакія називає забезпечення власним житлом та автомобілями всіх співробітників протягом п'яти років.

Індійський бізнесмен купив співробітникам своєї компанії 1260 автомобілів і 400 квартир. Фото: tjournal.ru.

Бізнесмен з Індії на ім'я Савджі Дхолакія (Savji Dholakia) подарував співробітникам своєї компанії Hare Krishna Exports, що експортує діаманти, 1260 автомобілів і 400 квартир на свято Дівалі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Це вже не перший випадок, коли бізнесмен вручає своїм підлеглим цінні подарунки. За його словами, однією з цілей компанії є забезпечення власним житлом та автомобілем всіх співробітників протягом п'яти років.

Примітно, що влітку 2016 року Дхолакія відправив свого 21-річного сина в невелике місто на півдні країни, щоб той знайшов житло і роботу. З собою молодий чоловік взяв три комплекти одягу, туалетні приналежності та 7 тисяч рупій (близько 6,6 тисяч рублів) на екстрений випадок.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...