Пам'ятаємо, любимо, сумуємо: На алеї Героїв Небесної сотні у Києві запустили "промені гідності"

Кожен промінь світла символізує одного з загиблих під час "Революції Гідності".

На алеї Героїв Небесної Сотні сьогодні, як і рік тому, запустили "промені Гідності". Ілюстрація:http://moygrad.kiev.ua/

Понад 200 осіб взяли участь у запуску "променів гідності" на алеї Героїв Небесної сотні у Києві. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську правду.

Станом на 18:00 перед присутніми виступив колишній міністр культури і ведучий Євромайдану Євген Нищук. Після цього під музику оркестру в небо були запущені промені світла, кожен з яких символізує одного з загиблих під час "Революції Гідності".

Станом на 18:30 присутнім демонстрували документальні кадри, виведені на полотно, яке розтягнуто на будівлі Будинку профспілок.

Як відомо, Київська міська державна адміністрація отримала 29 заявок на проведення заходів з нагоди вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні в Києві 18-22 лютого.

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...