"Папа был расстроен": Донька Блохіна розповіла про емоції екс-тренера збірної через фіаско України на "Євро 2016" (відео)

На думку Ірини, команді бракує того духу, який панував серед гравців за часів тренерства її батька.

Скрін відео

Спортсменка та донька Ірини Дерюгіної та Олега Блохіна, Іріша Блохіна, зізналася, що страшенно нервувала під час гри нашої збірної на цьогорічному "Євро". Про це вона розповіла Каті Осадчій у програмі "Світське життя", зазначають Патріоти України.

На її думку, команді бракує того духу, який панував серед гравців за часів тренерства її батька - Олега Блохіна. "Я не сиділа, тому що спокійно не можу вболівати за збірну, вболіваю стоячи", - додала зірка.

Іріша зазначила, що на футбольну європершість їздив її чоловік, а тато, екс-тренер "Динамо" та збірної, Олег Блохін не стримував емоцій перед екраном телевізора.

"Я таке в ефірі не можу сказати. Він спітнів трохи. Чесно кажучи, він хвилюється. Хочу бачити тата знову тренером нашої збірної", - підсумувала Іріша про переживання рідної людини.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...