Параноя по-лугандонськи: В "ЛНР" пішли чутки про постачання в "республіку" "психотропного алкоголю" від ЗСУ

Бойовики запевняють, що таким чином "хунта" прагне "дестабілізувати внутрішньополітичну та соціальну обстановку в Народних Республіках".

Ілюстрація:newstes.ru

У "ЛНР" поширюють чутки про те, що ЗСУ нібито мають намір відправити в "республіку" алкоголь, що містить психотропні речовини. Інформацію поширили сепаратистські сайти, посилаючись при цьому на заяву, яку зробив так званий "офіційний представник Народної міліції "ЛНР" майор Андрій Марочко", передають Патріоти України з посиланням на Informator.media.

"Керівництво українських силовиків планує переправити до Республіки алкоголь, що містить психотропні речовини", - заявив він. Також, на його думку, "військово-політичне керівництво України має намір дестабілізувати внутрішньополітичну та соціальну обстановку в Народних Республіках".

"Нам стало відомо, що 20 червня 2016 року в населеному пункті Новоайдар в супроводі чотирьох БТР-80 і армійського автомобіля "Урал" з озброєним особовим складом прибув вантажний автомобіль з напівпричепом, завантажений п'ятилітровими каністрами з прозорою рідиною", - акцентував Марочко.

Крім того, він повідомив, що в зазначеній тарі нібито "міститься алкоголь, а оскільки охорона непорівнянна з вмістом вантажу, це викликало у нас підозру. І розвідкою було з'ясовано, що це алкоголь з додаванням психотропних речовин, які раніше використовувалися під час революційних дій в листопаді 2013 року на майдані в Києві".

"Ці засоби викликають агресію і провокують на конфлікти з оточуючими". "Дані спиртні напої київська хунта планує переправити на територію Луганської Народної Республіки", - висловився "майор".

А зараз, за версією бойовиків "ЛНР", автомобіль з цим алкоголем знаходиться в Новоайдарі "під озброєною охороною".

Годі "пишатись": У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати російські триколори біля радянських меморіалів

вівторок, 7 травень 2024, 22:42

У Берліні на 8 і 9 травня заборонили вивішувати біля радянських меморіалів російські прапори, георгіївські стрічки та символи, які прославляють російсько-українську війну. Про це повідомляє RBB24 з посиланням на берлінську поліцію, передають Патріоти У...

Українки винайшли новий спосіб сховати своїх чоловіків від мобілізації (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 22:27

В Україні деякі жінки йдуть служити у ЗСУ, щоб домогтися відстрочки від мобілізації для своїх чоловіків. Про це розповідається на сторінці Адвокатської агенції "Пані в законі", передають Патріоти України. "Дзвонила жінка і питала - якщо вона піде служи...