Патріоти, приходьте, будь-ласка: Сьогодні Львів прощатиметься з загиблим на Донбасі героєм

Всеволод Ратушний загинув 20 грудня при виконанні бойового завдання в районі Попасної.

Вічна пам'ять Герою! Не забудемо Твій подвиг!Сьогодні, 24 грудня, на Личаківському цвинтарі поховають Всеволода Ратушного, який загинув 20 грудня при виконанні бойового завдання в зоні проведення антитерористичної операції в районі Попасної. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, передають Патріоти України.

Чин похорону розпочнеться завтра об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Поховання військового відбудеться на Личаківському кладовищі близько 12:00.

Всеволод Валерійович Ратушний народився 30 вересня 1969 року в місті Львові. Навчався у Львівському лісотехнічному інституті на механічному факультеті. Строкову службу проходив з 1987 до 1989 року. Був призваний на військову службу за контрактом 30 березня 2016 року. Проходив службу у 24-й бригаді на посаді командира відділення. Загинув 20 грудня 2016 року при виконанні бойового завдання в зоні проведення антитерористичної операції в районі Попасної. У військового залишилася 70-річна мати.

Вічна пам'ять Тобі, Герою!

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...