Патрульна поліція у Дніпрі врятувала водія таксі від озброєних злочинців (фото)

Таксист зумів зробити виклик до служби 102 та пошепки повідомити, що в салоні його автомобіля перебувають троє підозрілих людей, погрожуючи йому.

Фото:facebookУ Дніпрі співробітникам поліції вдалося знешкодити озброєних злочинців. Як повідомляється на сторінці патрульної поліції Дніпра у Facebook, водій таксі зумів зробити виклик до служби 102 та пошепки повідомити, що в салоні його автомобіля перебувають троє підозрілих людей та погрожують йому, зазначають Патріоти України.

Орієнтування негайно передали у радіоефір. Патрульні екіпажі отримали дуже мало інформації, проте не гаяли часу. Задіявши всі ресурси, розпочали пошук авто та ймовірних нападників.

На вулиці Надії Алексеєнко вони помітили схожий автомобіль із шашкою таксі та зупинили його. Швидко вивели водія, щоб йому не завдали шкоди, а пасажирів затримали. Один з них намагався дістати зброю – предмет, схожий на пістолет. Полісмени вибили з рук та миттєво знерухомили чоловіка.

Під час поверхневої перевірки інших осіб, правоохоронці виявили заточену викрутку та ніж. На місці слідчі відділку поліції Чечелівського району вилучили небезпечні речі та предмет, схожий пістолет. Зараз тривають слідчі дії – осіб перевіряють на причетність до пограбування, яке було заявлено раніше. До відділку звернувся громадянин, який впізнав підозрюваних.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...