Перед носом почав зачиняти двері і поволі їхати: В Івано-Франківську водій маршрутки познущався над вагітною жінкою

Коли жінка вийшла й дістала телефон, щоб сфотографувати номери, розлючений водій почав на неї кричати. За словами жінки, не виключено, що він хотів побити її. Але врятувало те, що на зупинці було чимало людей.

Фото:https://franyk.com/

В Івано-Франківську водій змусив вагітну жінку бігти за маршруткою та підвищував на неї голос. Про цей інцидент розповіла сама потерпіла, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання Франик.

За її словами, коли вона хотіла зайти в маршрутку, водій перед самим носом зачинив двері і почав поволі від’їжджати.

"На жаль, сьогодні мушу знову написати про водія цього маршруту (автобус 0947). Сьогодні близько 12 години коло лікарні на вул. Мазепи добігала я, вагітна жінка, до цього автобусу, він перед самим носом почав зачиняти двері і поволі їхати (хотів перевірити, чи я своїм пузом влізу в щілину на ходу?!). Ззаду мене підійшли ще люди, тоді він зупинився", – написала жителька Івано-Франківська.

Згодом, коли жінка все ж зайшла у маршрутку, запитала у водія, чи їде він до потрібної їй вулиці. На звичайне запитання той відповів у грубій манері.

"Зайшла і спитала, чи буде їхати до Горького. До магазину йти трохи задалеко, на вулиці слизько, боюся "покотитися" з малюком всередині. А після обстеження в лікарні залишилося лише 5 грн, тому з пересадками їхати не варіант. У результаті водій категорично відповів, що до Горького не їде, на що я повідомила, що в курсі, що напряму не попаду, але згідна об’їхати, скільки треба. В хамській манері шофер повторив, що до необхідної мені зупинки не їде", – написала жінка.

А коли та вийшла з маршрутки й дістала телефон, щоб сфотографувати номери, розлючений водій почав на неї кричати. За словами жінки, не виключено, що він хотів побити її. Але врятувало те, що на зупинці було чимало людей.

"Я вийшла і сфотографувала номери. За пару секунд він вискочив із кабіни (мабуть, хотів бити) і почав кричати, яке я маю право знімати?! Врятувало, певно, те, що ще люди були на зупинці, і мені він нічого не зробив", – написала жінка.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...