Перехожі у столиці допомогли затримати зловмисника, який скоїв розбійний напад на продавця магазину

​Правопорушником виявився 43-річний уродженець Дніпра, який зараз живе у столиці.

Ілюстрація:dailymail

У Києві чоловік зайшов у магазин, вибрав два мобільні телефони, а коли продавець оформляв товар - бризнув йому в обличчя газовим балончиком, забрав гаджети і намагався втекти. Однак його затримали випадкові свідки події. Про це інформує відділ комунікації поліції Києва, передають Патріоти України.

Як стало відомо, інцидент стався у суботу, 23 вересня, у Дніпровському районі Києва. Коли на місце події прибули патрульні наряди та слідчо-оперативна група, 22-річний продавець розповів про обставини вчинення правопорушення. Після того як зловмисник із неоплаченими телефонами вибіг на вулицю, він спробував його наздогнати і при цьому кликав на допомогу. Тож разом із перехожими вони затримали нападника і викликали поліцію.

Правопорушником виявився 43-річний уродженець Дніпра, який зараз живе у столиці. Під час огляду у нього вилучили два мобільні телефони і газовий балончик. Окрім того, при проведенні слідчих дій у його помешканні знайшли гранату РГД-5, яку відправили для проведення експертизи.

Подія належним чином зареєстрована. Дії зловмисника кваліфіковані за двома статтями Кримінального кодексу України: 187 (Розбій) та 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Чоловіку загрожує до 12-років позбавлення волі. Поліцейські встановлюють походження та призначення вилученого боєприпасу.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...