Переспати з бандерівцем в ім'я Росії: в ЗСУ спіймали шпигунку ГРУ (відео)

Операція з викриття шпигунки проходила в Одесі.

Затримана шпигунка терористів. Фото: скрін відео

Стали відомі подробиці затримання у вересні співробітниками СБУ дівчини, яка служила в лавах Збройних сил України та була завербована російськими спецслужбами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

"21-річна дівчина привабливої зовнішності мала встановити особистий контакт з особою, яка володіє таємною інформацією про сили проведення антитерористичної операції.

При спробі отримати секретні матеріали шпигунку затримали", - говорилося в повідомленні прес-служби СБвідомства. За даними джерел у правоохоронних органах, операція з викриття шпигунки проходила в Одесі.

Відзначається, що дівчина перейшла на бік бойовиків самопроголошеної "ЛНР" і встановила контакт з луганською резидентурою головного розвідуправління міністерства оборони Росії.

Резидент дав їй завдання поїхати в Одесу і відновити відносини зі знайомим співробітником СБУ. Прибувши до Одеси, вона зв'язалася з одним з них і домовилася про зустріч.

Але той повідомив про "подругу" з Луганська, яка раптово "спливла" начальству. Була розроблена спецоперація. СБУшника видали імітаційні документи з грифом "Секретно" (нібито накази начальника антитерористичного центру), які він, вирушаючи на побачення зі шпигункою, захопив із собою.

Зустріч відбулася 7 вересня 2015 в одному з номерів готелю "Октябрьская" на Канатній вулиці. Чоловік і жінка поговорили від душі, після чого офіцер на деякий час залишив номер, "забувши" на столі папку.

Зловмисниця не упустила шанс і сфотографувала папери на мобільний телефон. Наступного дня її затримала контррозвідка.

Дівчині загрожує від 10 до 15 років колонії. Співробітник СБУ, який проявив службову пильність, представлений до чергового звання.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...