"Перша с*ка країни": У мережі згадали про цікаву статтю із зображенням Путіна (фото)

У газеті за 2005 рік розповідалося про улюбленого лабрадора російського президента.

Путін і його собака. Фото:Top-Antropos.com

У мережі показали фото статті про лабрадора Конні Полгрейв президента Росії Володимира Путіна під назвою "Перша сука країни", яку опублікувала газета "Голос солідарності". Фото видання на сторінці в Тwitter опублікував білоруський журналіст Сергій Козловський, зазначають Патріоти України.

На світлинах показаний номер 10 щоденної газети "Голос солідарності". До заголовку "Перша сука країни" є промовистий підзаголовок: "Надрукувати статтю з таким заголовком, та ще і в місяць святкування Дня Росії – зізнаюся, не наважився б… Тому передруковую – і без коментарів".

"Рубцовський журналіст підігнав газетку, 2005 рік," – написав він, прокоментувавши фото.

Фото й заголовок статті розміщені на титульній сторінці видання. Текст супроводжується світлиною Путіна, що сидить у кріслі, та його собаки, якій і присвячений матеріал. Окрім цього, збоку від статті розміщене досьє на собаку, де вказані її стать, місце роботи, освіта, сімейний стан, місце постійного проживання, особливі прикмети, психологічні особливості та рівень інтелекту.

У самому тексті зазначається, що "президент Росії проявляє якості завзятого собаковода, а його чотирилапий компаньйон має всі необхідні навички, щоб зайняти відповідне місце в рядах світової собачої еліти".

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...