​Перша жінка Небесної Сотні: Мати двох дітей і бабуся трьох онучок не могла всидіти вдома, коли країна була в небезпеці

Її забили на смерть озвірілі «беркути» або «тітушки», найбільш правдоподібні версії. Рідні досі шукають правди про те, хто саме вбив 61-річну киянку. Слідство перебуває в ступорі без доказів і показів свідків.

Країна поминає Героїв Небесної Сотні, серед яких і перша жінка, що загинула в столиці взимку 2014 року, повідомляють Патріоти України з посиланням на сюжет ТСН. Пенсіонерка Антоніна Дворянець потрапила під руку оскаженілим спецпризначенцям, які забили її до смерті, однак для покарання винуватців бракує свідків тих страшних подій.

Родина досі не знає навіть точного місця загибелі 61-річної жінки. Її тіло донька побачила вже біля барикади, однак його туди могли принести, і як насправді було – ніхто наразі не знає. Чоловік Іван Григорович згадує, що мати двох дітей і бабуся трьох онучок не могла всидіти вдома, коли країна була в небезпеці.

"Коли ми побачили по телевізору, як побили студентів, ми зранку раненько з жінкою вже були там", - пригадує він. На Майдані родина зустрічала і Новий рік, і їздила туди щодня протягом важких зимових днів. Не стало винятком і 18 лютого – один із найкривавіших днів Революції Гідності. Надвечір з мобільного Антоніни подзвонив незнайомець і сказав, що її більше немає.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...