"Петля смерті" на мотоциклі: Український каскадер потрапив в книгу рекордів і лікарню

Вітаємо українця зі світовим рекордом і бажаємо якнайшвидшого одужання.

Олександр Турчанінов на мото-шоу в Литві. Фото: joinfo.uaУкраїнський каскадер Олександр Турчанінов під час виконання рекордного каскадерського трюку "мертва петля" в сфері під час мото-шоу Bike Show Millennium в литовському місті Каунас втратив контроль над мотоциклом і впав, пишуть Патріоти України з посиланням на повідомлення сайту Нескучные новости.

"Виконуючий каскадерський трюк Олександр Турчанінов з України сьогодні потрапив до світової книги рекордів і в Каунаську лікарню", - пишуть користувачі.

У суботу в Каунасі проходив захід для поціновувачів техніки Bike Show Millennium 2016, в рамках заходу відбувся показовий виступ мотокаскадера українця Олександра Турчанінова. За його виступом спостерігали представники з національного рекордного агентства України. Турчанінов повинен був усередині металевої сфери зробити на мотоциклі найбільше в світі коло.

Мотоцикліст впорався із завданням, світовий рекорд був побитий. Турчанінову був виписаний сертифікат про рекорд, проте, закінчуючи виступ, мотоцикліст втратив контроль над мотоциклом і впав з висоти. Українця відвезли в Каунаську лікарню, за попередніми даними, у каскадера зламана кісточка.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...