"Петушок": Мережу підірвало фото календаря з Путіним на 2017 рік Півня

Таке "сусідство" на календарях помітили у кримському магазині.

Півень (та) Путін. Фото: соцмережі

У соціальних мережах посміялися над цікавим "сусідством" календаря на 2017 рік з президентом Росії Володимиром Путіним на вітрині одного з газетних кіосків. Фото календаря з Путіним обговорюють користувачі Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Взагалі півень - це Федір Ємельяненко. Так Рамзан Кадиров вустами своїх наближених заявив", "...рік смерті півня", - коментують публікацію користувачі соцмережі.


Бережіться! Українцю зателефонували нібито з банку та вкрали майже 30 тис.

неділя, 1 вересень 2024, 7:45

Інтернет-шахраї виманили в українця майже 30 тис. грн. Для цього вони під виглядом працівника банку зателефонували йому та повідомили про необхідність пройти верифікацію. Чоловік повірив незнайомцям – та повідомив їм реквізити своєї банківської картки,...

Сибір провалюється в преісподню: Через танення вічної мерзлоти там стрімко розростається гігантська діра в Землі, котру називають "брамою пекла"

неділя, 1 вересень 2024, 7:36

​. У Сибіру швидко розростається загадкова гігантська діра в землі, і це фіксують фотографії з космосу. Її обсяг збільшується приблизно на 1 мільйон кубічних метрів щороку. Це кратер Батагай, який іноді називають Батагайкою або "воротами в пекло", який...