П'яні хулігани у Запоріжжі побили ветерана АТО та журналіста

Як вдалося дізнатися, нападники, які влаштували інцидент, часто дозволяють собі висловлювання проросійського характеру.

Ілюстрація:umoloda.kiev.ua

У Запоріжжі хулігани побили ветерана АТО і журналіста. Про це передає місцеве видання zanoza-news.com, інформують Патріоти України.

Інцидент стався в ніч на 3 червня в Хортицькому районі Запоріжжя. П'яна компанія почала словесну перепалку з АТОшником, після чого троє хуліганів побили бійця. Прибувши на місце виклику, поліцейські застосували сльозогінний газ. Відомо, що в конфлікті постраждав журналіст Микита Шляхтунов, який проходив повз.

"На мене напали з вигуками, мовляв, що це за гранатомет і почали бити. Пізніше вже в райвідділі я дізнався, що потрапив в розпал розбірок. Черговий Хортицького відділення Національної поліції поводився досить некоректно, дозволяючи шпильки на мою адресу, швидше за все, після числа публікацій про незаконний обіг наркотиків, до якого причетне керівництво.

А ось черговому слідчому за роботу я вдячний, зробив все, як то кажуть, по протоколу. Побільше б таких людей в Національній поліції"- зазначив потерпілий журналіст.

Він розповів, що ветеран відмовився писати заяву на хуліганів. "Шкода, що АТОшник відмовився писати заяву, а ось я відступати не хочу", - підсумував Микита.

До речі журналіст дізнався, що нападники - люди, які зловживають алкогольними напоями і дозволяють собі неприємні висловлювання проросійського характеру.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця "Азовсталі" Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...