П'яному - море по коліна: Нетверезий водій у Львові, втікаючи від патрульних, врізався в огорожу університету (фото)

Перевірка затриманого на драгері встановила 1.39 проміле алкоголю в крові.

Фото:Facebook

У Львові нетверезий водій, тікаючи від патрульних, в'їхав в огорожу ветеринарного університету. Про це повідомили в прес-службі Патрульної поліції Львова в Facebook, інформують Патріоти України.

Як зазначається, приблизно о 6:00 на вул. Личаківській патрульні помітили автомобіль BMW 760і, водій якого не включив покажчик повороту при зміні напрямку руху.

Інспектори вирішили зупинити згаданий автомобіль увімкнувши червоні проблискові маячки та спеціальний звуковий сигнал. Водій почав втікати на великій швидкості. Екіпаж передав в орієнтування цей автомобіль колегам Галицького, Шевченківського та Сихівського районів, які перекрили одразу кілька вулиць.

На перетині вулиць Чернігівська – Пекарська водій не впорався з керуванням та наїхав на паркан Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького. Чоловік почав втікати, однак працівники поліції наздогнали його.

Водій був з очевидними ознаками алкогольного сп‘яніння. Перевірка на драгері встановила – 1.39 проміле. На громадянина іншої держави винесли постанову за порушення ПДР та склали протоколи за скоєну ДТП, за не виконання вимоги патрульних про зупинку та керування у нетверезому стані.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....