П'яний чоловік, якого медики у Тернополі забрали непритомним з вулиці, у "швидкій" побив медсестру

Як наслідок, дебошира доставили вже не до лікарні, а до відділку поліції.

Ілюстрація:news.bigmir.net

У Тернополі п’яний чоловік, якого непритомним забрали з вулиці медики, у кареті швидкої допомоги побив медсестру. Про це повідомили в патрульній поліції Тернополя, передають Патріоти України.

Повідомлення про те, що на зупинці громадського транспорту на вул. Збаразькій чоловік веде себе неадекватно, надійшло поліцейським о 23-й годині.

Оперативно прибувши на виклик, інспектори виявили громадянина, який лежав непритомний перед автобусом. Патрульні відразу викликали швидку.

Чоловік, ймовірно, перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Коли бригада медиків транспортувала громадянина в кареті швидкої допомоги, він почав вести себе неадекватно та вдарив медсестру по обличчю.

Патрульні знову під’їхали до чоловіка, застосували кайданки та доставили дебошира до відділку поліції, де встановили особу та склали 2 адміністративні протоколи: за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП) та злісну непокору законній вимозі поліцейських (ст.185 КУпАП).

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...