П'яний харків'янин відкрив стрілянину прямо з вікна будинку

22-річний чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, зробив декілька пострілів в повітря з травматичного пістолету.

П’яний чоловік відкрив стрілянину з вікна у Харкові. Фото: Депо.

В ніч проти 12 лютого нетверезий чоловік відкрив стрілянину з вікна гуртожитку, що по вулиці Будівельній в Київському районі Харкова. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Харківщини, передають Патріоти України.

Інформація про подію надійшла до правоохоронців 1:10. Постраждалих осіб не має.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група Київського відділу поліції. Як з’ясували поліцейські, стріляв з вікна кімнати гуртожитку 22-річний чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння.

- Хлопець здійснив декілька пострілів з травматичного пістолету в повітря. Усі дозвільні документи на зброю в наявності, – повідомили в поліції.

Факт про подію внесено до Журналу єдиного обліку правопорушень. Наразі встановлюються усі обставини.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...