П'яний одеський прокурор влаштував дебош з вогнепальною зброєю

Інцидент стався через особисту неприязнь між прокурором і його кривдником.

Едуард Кршунов. Фото:http://dumskaya.net/

Прокуратура Одеської області проводить службову перевірку з приводу інциденту в місті Южний, коли п'яний прокурор влаштував дебош, погрожуючи застрелити людину з пістолета. Про це повідомляє Думская, посилаючись на прес-службу відомства, інформують Патріоти України.

Повідомляється, що розслідування почалося після появи інформації в соцмережах про те, що 4 грудня в місті Южний прокурор одеської прокуратури влаштував п'яний дебош на вулиці і погрожував перехожому пістолетом.

"У місті Южному біля готелю" Еллада "прокурор прокуратури міста Одеса Коршунов Едуард Юрійович, перебуваючи в нетверезому стані, з незрозумілих причин дістав пістолет, пересмикнув затвор і направив на людину, принижуючи і погрожуючи вбити.

Після чого охорона викликала міліцію, а очевидці телефонували в "102". Він став розмахувати своїм посвідченням перед оточуючими", - повідомляють очевидці в соцмережах.

За словами свідків, разом з бешкетником була миловидна блондинка, яка намагалася безуспішно залагодити конфлікт.

"Вона була дуже втомлена, на ногах їй встояти було важко і не вдавалося вимовити частини мови", - повідомляє свідок події Микита Н.

За інформацією місцевих ЗМІ, інцидент стався через особисту неприязнь між прокурором і його кривдником. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого 129 статтею, частини 1 Кримінального кодексу (погроза вбивством).

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...