П'яний відвідувач кафе на Дніпропетровщині під час сварки підірвав гранату, є поранені (фото, відео)

В результаті інциденту до лікарні звернулося 16 осіб. Пошкоджень також зазнав автомобіль власниці кафе

Фото:прес-служба ГУ НП у Дніпропетровській області

На Дніпропетровщині у селищі Знаменівка Новомосковського району минулої ночі біля кафе пролунав вибух – розірвалася граната. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Дніпропетровській області, зазначають Патріоти України.

У поліції повідомили, що молодий чоловік кинув на землю гранату, яка і вибухнула. В результаті інциденту до лікарні звернулося 16 осіб. Пошкоджень також зазнав автомобіль власниці кафе, адже сила удару в основному припала саме на автівку, яка попередила більш важкі наслідки, які міг спричинити вибух гранати.

"На місці пригоди було виявлено та вилучено запал до гранати, 19 металевих фрагментів, ймовірно уламків від гранати, куртка чорного кольору", - йдеться у повідомленні.

У поліції з’ясували, що 25-річний молодик відпочивав в ту ніч в кафе та на момент пригоди перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

"Під час конфлікту та подальшої бійки з іншими відпочивальниками розважального закладу, чоловік витягнув з кишені гранату та кинув її на землю біля приміщення кафе", - повідомили правоохоронці.

На даний час слідчим відділом Новомосковського відділу поліції відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, п.1, 5 ч.2, ст. 115 Кримінального кодексу України.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...