П'яний водій Mercedes на Закарпатті виїхав на зустрічну смугу та врізався у колону байкерів, є постраждалі (фото)

Лікарям вдалося врятувати життя потерпілим, хоча чи виживуть вони – говорити поки рано, занадто важкі травми.

Ілюстрація:leopolis.news

За словами очевидців, на Закарпатті водій автомобіля Mercedes, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, перевищив швидкість і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із колоною байкерів. Про це повідомляють на сторінці спільноти dtp.kiev.ua у Facebook, зазначають Патріоти України.

Один з очевидців аварії, який разом із потерпілим їхав в колоні байкерів, розповів як все сталося. Він підтвердив попередню версію поліції, що водій Mercedes на великій швидкості входив у поворот, перетнув суцільну смугу і збив перший мотоцикл колони.

“Рівень алкоголю в крові винуватця ДТП у 10 разів перевищував норму, а лікарям Мукачівської ЦОЛ вдалося врятувати життя потерпілим, хоча чи виживуть вони – говорити поки рано, занадто важкі травми”, – повідомляють місцеві ЗМІ.

У 48-річної жінки – повна травматична ампутація лівого стегна і розірвані легені. У 50-річного чоловіка – травматична ампутація лівого стегна і лівого плеча, він в дуже важкому стані. У нього вже була зупинка серця, поки його життєдіяльність підтримує апарат штучного дихання. У ще одного потерпілого зламано дві кістки лівої гомілки.

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...