Під час мітингу активістів у Києві підстрелили чоловіка (фото, відео)

Правоохоронці ввели у столиці план-перехоплення.

Фото:Информатор

У Києві на вулиці Туполєва активісту, який мітингував проти знесення гаражів, прострелили ногу. Це сталося 1 серпня близько 17:20, зазначають Патріоти України.

Як стало відомо, мітингувальники перекрили вулицю, потім стався конфлікт, під час якого водій Volkswagen дістав пістолет і вистрелив у чоловіка. Машина зникла з місця події в сторону проспекту Перемоги. Активісти викликали поліцію та швидку допомогу.

Поліцією Києва введено оперативний «план-перехоплення». Розшукується автомобіль Volkswagen Tiguan коричневого кольору. Держномер «АI 0923 РВ».

Джерело: Информатор

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...