Під час навчань у Чорному морі російський корабель намагався захопити український рятувальний катер

Команда українського катера не допустила захоплення судна.

Український рятувальний катер. Ілюстрація:РБК-УкраинаМіністерство інфраструктури заявляє, що 24 квітня під час українських штатних навчань російський корабель намагався захопити український рятувальний катер в Чорному морі в районі Скадовська Херсонської області. Про це йдеться в повідомленні Мінінфраструктури, передають Патріоти України з посиланням на Українські Новини.

"24 квітня під час проведення рятувальниками морської пошуково-рятувальної служби в Чорному морі, в районі Скадовська, штатних навчань російський корабель здійснив спробу захоплення українського рятувального катера. Команда українського катера не допустила захоплення судна", - йдеться в повідомленні.

Російське судно наблизилися до українського катера і вийшло в ефір по рації з вимогою зупинити хід і лягти в дрейф.

Команда українського рятувального катера відмовилася виконувати протиправні вимоги, зазначивши, що катер знаходиться в територіальних водах України, після чого взяла курс на Скадовськ.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...