Під час пиятики у Львові жінка віконною рамою на смерть забила чоловіка

Зловмисницю затримали. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Ілюстрація:ura-inform.com

У Львові під час розпивання спиртних напоїв вбили чоловіка. Про це повідомили у ГУ Нацполіції України у Львівській області, передають Патріоти України.

У п’ятницю, 13 жовтня, о 17:43 до Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення від 32-річного львів’янина про те, що його побив знайомий. Правоохоронці прибули за вказаною адресою, до вулиці Розточчя, де був розташований занедбаний будинок.

На місці поліція виявила тіло чоловіка 40-45 років з ознаками насильницької смерті (перелом кісток носа, множинні крововиливи, рана на потилиці), яке було скероване на експертизу.

Поліцейські попередньо встановили, що в будівлі, де зараз ніхто не проживає, компанія із п’яти осіб розпивала спиртні напої. Між 34-річною місцевою мешканкою та потерпілим виник конфлікт, під час якого жінка заподіяла чоловікові тілесні ушкодження фрагментом дерев’яної рами вікна. Внаслідок цього він помер на місці події.

Зловмисницю затримали. За фактом злочину було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...