Під час візиту на Кубу: Дружина Обами похвалилася сукнею-вишиванкою (фото, відео)

Для візиту на Кубу перша леді вибрала незвичайний наряд

Під час візиту на Кубу. Фото: tass.ru.

Перша леді, дружина президента США Барака Обами Мішель Обама зійшла з трапа літака на Кубі, одягнена в сарафан від венесуельсько-американського дизайнера Кароліни Еррери, який дуже схожий на український національний одяг - вишиванку. Про це повідомляється в мікроблозі Twitter модельєра Кароліни Еррери, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначимо, що президент США Барак Обама 20 березня прибув з історичним візитом на Кубу, де він зустрічатиметься з лідером країни Раулем Кастро.

Обама прилетів разом з дружиною Мішель і доньками Малією і Сашею і вже прогулявся по Старій Гавані - історичному центру міста. Відзначається, що в цей час йшов проливний дощ. Після прогулянки президент і його родина відправилися в Гаванський кафедральний Собор, де у Обами запланована бесіда з архієпископом Куби Хайме Ортегою.

Слід зазначити, що плаття першої леді прикрашене червоними і синіми піксельними квітами, що в цілому дещо нагадує українську вишиванку.

Вартість вбрання становить близько $ 2,2 тис.

Відомий російський блогер Рустем Адагамов також прокоментував візит президента США на Кубу. "Цікаво, на Кубу вперше за 88 років приїжджає президент США (а по суті, це взагалі перший в історії офіційний візит, так як Кулідж в 1928 р просто брав участь в 6-й Панамериканської конференції), а в аеропорту його зустрічає не голова держави, а міністр закордонних справ.

Коли недавно приїжджав Папа, Рауль Кастро примчав в аеропорт особисто і цілував Франциска прямо біля трапа. А тут - всього лише глава МЗС Родрігес. До того ж перед прильотом Обами в Гавані розігнали пікет "Жінок в білому" - відомої організації жінок-диссиденток.

А пам'ятається, хтось обіцяв не приїжджати на Кубу, поки Кастро не випустить політв'язнів, яких там щонайменше близько півтори тисячі. Потім обіцянка якось "розчинилася", кубинці відпустили всього сімох осіб, тут же виславши їх з країни, і всі зробили вигляд, що все в порядку, так воно і треба ", - зазначив Адагамов.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.