Під час затримання: У Чернігівській області чоловік кинув у поліцейських гранату

Поліцією відкрите кримінальні провадження.

Ілюстрація: ЖЖУ Бахмачі Чернігівської області під час переслідування підозрюваний кинув у поліцейських гранату, що не здетонувала. Постраждалих немає, правопорушник затриманий, передають Патріоти України .

Вночі 26 лютого в Бахмачі патрульний наряд зупинив для перевірки документів молодого хлопця, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Коли поліцейські підійшли до громадянина встановити його особистість, той почав тікати, що викликало підозру у патрульних.

Щоб уникнути свого затримання, утікач кинув у бік правоохоронців ручну гранату Ф-1, що не здетонувала. Після цього поліцейські наздогнали хлопця і затримали його у відповідності зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Надалі при огляді місця події вибухотехніки виявили та вилучили на дорозі ручну осколкову гранату Ф-1 в зведеному стані і знешкодили її.

При відстеженні каналу придбання порушником бойової гранати правоохоронцями Бахмацького відділу поліції був проведений санкціонований обшук в господарстві за місцем проживання хлопця. Під час обшуку було виявлено ще одна граната Ф-1 і 24 патрони калібру 9 мм.

За даним фактом Бахмацьким відділом поліції ГУ НП в Чернігівській області порушено кримінальну справу за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст. 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя співробітника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до 15 років або довічне позбавлення волі.

Також поліцією відкрите кримінальні провадження у ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.

Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...