Під демобілізацію підпадуть 20 тисяч військовослужбовців, - Генштаб

Будуть звільнені ті військові, які не побажають укласти контракти і продовжити службу

Фото: "Фейсбук"

В рамках демобілізації зі ЗСУ будуть звільнені близько 20 тисяч військовослужбовців, заявив в.о. начальника Головного управління персоналу Генштабу ЗСУ Володимир Талалай в ефірі "Радіо Свобода", повідомляють Патріоти України.

"Будуть звільнені військовослужбовці, які не побажають укласти контракти і продовжити службу. Орієнтовна кількість запланованих до звільнення - близько 20 тисяч осіб", - зауважив Талалай.

"Щомісяця контракт з ВСУ підписують близько 6 тисяч осіб, а призову на строкову службу в жовтні-листопаді підлягають 14 тисяч громадян, з них 8 тисяч - в ЗСУ, 5 тисяч - в Національну гвардію і 1 тисяч - в Державну спецслужбу транспорту", - йдеться у повідомленні.


Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...