Під Харковом сталася смертельна ДТП зі скандальним екс-чиновником Кернеса (фото)

Сергій Чечельницький отримав забій грудної клітини, стан його здоров'я медики оцінюють як задовільний, а от іншим учасникам катастрофи пощастило набагато менше.
На місці ДТП під Харковом. Фото: прес-служба нацполіції.

Поліцейські з'ясовують обставини смертельної ДТП, внаслідок якої загинули три людини. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області, передають Патріоти України.

У поліції нагадали, що сьогодні, 19 серпня, на автошляху "Харків – Вовчанськ" сталося зіткнення автомобілів ВАЗ та Lexus. Від отриманих внаслідок аварії травм 77-річний водій та 63-річна пасажирка ВАЗу загинули на місці. Ще одна 74-річна пасажирка ВАЗ померла у автомобілі швидкої.

Водій Lexus отримав забій грудної клітини, стан його здоров'я медики оцінюють як задовільний. Інформація про подію внесена до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Вовчанського відділу поліції.

У поліції уточнили, що водій Lexus – 1953 року народження. Аварія сталася сьогодні, 19 серпня, о 14:45 на автодорозі Харків-Старий Cалтів на повороті на село Піщане Вовчанського району Харківської області. Як виявилося, "Лексусом" керував колишній головний архітектор Харкова, який зараз проходить обвинуваченим у справі про "кооперативну схему" розкрадання міської землі, Сергій Чечельницький.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...