Під Києвом сталася масова бійка між водіями авто та поліцією (фото)

Активісти вимагали звільнити водія і почали перекривати дорогу. 50 людей перекрили дорогу в бік Києва і в бік Ірпеня. Виникла пробка, яку регулюють співробітники поліції.

Фото:FаcebookУ вівторок ввечері 1-го листопада під Києвом стався конфлікт між поліцією і власниками автомобілів. Про це повідомляється на сторінці спільноти dtp.kiev.ua в Facebook, інформують Патріоти України.

Як стало відомо, співробітники поліції зупинили автомобіль BMW, водій якого відмовився пред'являти документи і подзвонив своїм друзям з проханням приїхати "на підмогу".

На місце інциденту приїхали як приятелі водія, так і викликане поліцією підкріплення.

"Поліцейські назвали як привід для перевірки постанову №1046. З приводу цієї постанови вони перевіряють автомобілі з приводу вручень їм штрафів, повідомлень з приводу конфіскації транспортних засобів", - сказав голова громадської організації "АвтоЄвросила" Олег Ярошевич.

За його словами, на місці подій почалася бійка. Під час бійки був затриманий водій машини, яку зупинили. Йому викликали швидку, до приїзду якої затриманий залишався на місці подій.

Активісти вимагали звільнити водія і почали перекривати дорогу. 50 людей перекрили дорогу в бік Києва і в бік Ірпеня. Виникла пробка, яку регулюють співробітники поліції.

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...