Під Маріуполем на КПВВ поліція затримала бойовика -"казака"

Колишній бойовик з дружиною вирішили зробити собі закордонний паспорт та відправитися в подорож.

КПВВ на Донбасі. Ілюстрація:http://reporter.dn.ua/

Учасник бандформування "Козачий союз "Область Війська Донського" був затриманий на КПВВ "Харчовик"(Донецька область) при перетині лінії розмежування. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Донецькій області, зазначають Патріоти України.

На контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду під Маріуполем був зупинений 31-річний житель окупованого Донецька. Виявилося, що пасажир автобуса причетний до незаконного збройного формування (НЗФ).

Він приєднався до терористів у вересні 2014 року за пропозицією свого знайомого. Спокусила чоловіка зарплата в 5 тисяч гривень.

Найманцеві видали автомат, і три місяці він охороняв готель "Прага" в Донецьку, де в той час базувалися "козаки". Зарплату бойовик отримав тільки через два місяці, а далі йому заявили, що грошей немає.

Він жив на казарменому положенні і вдома з'являвся рідко - коли відпускали. Це не влаштовувало його дружину, і бойовик звільнився.

Учасник бандформування поїхав на заробітки в Росію, де працював в будівельній бригаді. Зрозумівши, що тут донеччан вважають "другим сортом", повернувся до дружини.

Колишній бойовик з дружиною вирішили зробити собі закордонний паспорт та відправитися в подорож. Але цьому завадили поліцейські.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України ( "Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань").

Клишоногі в пошуках особистого щастя: У Чорнобильському заповіднику спостерігається нашестя ведмедів- холостяків

понеділок, 6 травень 2024, 7:15

Донедавна поява дикого ведмедя на Київщині була сенсаційною подією. Ці небезпечні звірі заходили до того ж Чорнобильського заповідника у пошуках нових кормових баз в ході розвідувальних рейдів з Білорусі. Ситуація змінюється. На території Чорнобильсько...

Мобілізація в Україні набирає обертів: Алкоголіки та наркомани теж підуть служити?

понеділок, 6 травень 2024, 6:56

У Міноборони зазначали, що відповідно до нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, пе...