Під носом у Плотницького луганчани розгорнули прапор України (фото)

Жителі окупованого міста довели, що Луганськ - це Україна.

Луганськ - це Україна! Фото: Твіттер.

В окупованому Луганську мирні жителі в черговий раз довели, що не підтримують фейкову "ЛНР". Напередодні в соцмережах з'явилося фото молодого чоловіка з українським прапором, який він розгорнув біля встановленого сепаратистами пам'ятного знака "Я люблю Луганськ". Вчинок хлопця захопив соціальні мережі, які вже висміяли заяви Ігоря Плотницького про те, що подібні фото патріоти можуть робити виключно в темний час доби, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

"Луганчане продолжают удивлять, жаль, что всем всё равно... Чувак просто сказочный!", - підписано фото в Twitter "Луганська Хунта".

"Плотницкий говорил, что только ночью делаются фото?"

"Шикарно!"

"Лихо и со вкусом", - коментують користувачі.

Деякі, до речі, спробували знайти виправдання словам ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького, заявивши, що знімок зроблений о 04:00, поки більша частина міста спить. Однак місцеві спростували це, зауваживши, що навіть о 05:00 в окупованому обласному центрі темно.

"Тут мінімум годин 6-7", - уточнили луганчани.

До речі, мирні жителі відповіли всім критикам, що навіть якщо фото робили рано вранці, то молоді люди дуже ризикували опинитися "на підвалі", так як з'явилися на вулиці під час комендантської години.

Нагадаємо, 23 серпня в Луганську до пам'ятника Тарасу Шевченкуз українським прапором прийшла місцева 75-річна патріотка Анна Груша. Жінка не побоялася агресії бойовиків і їх прихильників і відкрито заявила про підтримку проукраїнського курсу регіону. Пізніше стало відомо, що сепаратисти схопили пенсіонерку і кинули в катівню. Друзям Груші через кілька годин після затримання все ж вдалося врятувати її. Літня патріотка заявила, що не боїться найманців і в майбутньому буде з'являтися в окупованому місті з національними символами.

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...