Під скрегіт зубів "вати": У Маріуполі волонтерка відібрала і спалила "колорадську" стрічку у вічному вогні (відео)

Любителі символіки "русского мира" погрожували, лаялися, але відкрито перешкоджати не наважилися.

У Маріуполі біля меморіалу "Жертвам фашизму" сталася сутичка проукраїнських активістів із місцевими любителями "русского мира". Відео з інцидентом з'явилося на сторінці "Неделя Мариуполя" у Facebook, передають Патріоти України.

Повідомляється, що проукраїнські активісти біля меморіалу "Жертвам фашизму" зустрілися із людьми, які принесли туди квіти разом із георгіївськими стрічками. Одна з місцевих волонтерок - Галина Однорог, відібрала стрічку і спалила її на вічному вогні. Присутнім любителям такої символіки вона пообіцяла, що й інші стрічки опиняться там же.

Ті ж у відповідь лише лаялися, однак відкрито перешкоджати не наважились.

На своїй сторінці у Facebook Однорог написала, що сьогодні, 9 травня, були спроби пройтись ходою з георгіївськими стрічками, однак проукраїнські активісти завадили цьому.

"Одразу підходили з жовто-блакитними та червоно-чорними прапорами і ті купки "зовущих русскую весну " одразу розбігались, як чорт від ладана. Створили мобільні групи, відпрацювали дуже злагодженно. Спалили пару колорадських стрічок. Не дали зібратись ні в одному місті рашистським виродкам, майже не було провокацій",- повідомила вона.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...