Під скрегіт зубів "вати": У Маріуполі волонтерка відібрала і спалила "колорадську" стрічку у вічному вогні (відео)

Любителі символіки "русского мира" погрожували, лаялися, але відкрито перешкоджати не наважилися.

У Маріуполі біля меморіалу "Жертвам фашизму" сталася сутичка проукраїнських активістів із місцевими любителями "русского мира". Відео з інцидентом з'явилося на сторінці "Неделя Мариуполя" у Facebook, передають Патріоти України.

Повідомляється, що проукраїнські активісти біля меморіалу "Жертвам фашизму" зустрілися із людьми, які принесли туди квіти разом із георгіївськими стрічками. Одна з місцевих волонтерок - Галина Однорог, відібрала стрічку і спалила її на вічному вогні. Присутнім любителям такої символіки вона пообіцяла, що й інші стрічки опиняться там же.

Ті ж у відповідь лише лаялися, однак відкрито перешкоджати не наважились.

На своїй сторінці у Facebook Однорог написала, що сьогодні, 9 травня, були спроби пройтись ходою з георгіївськими стрічками, однак проукраїнські активісти завадили цьому.

"Одразу підходили з жовто-блакитними та червоно-чорними прапорами і ті купки "зовущих русскую весну " одразу розбігались, як чорт від ладана. Створили мобільні групи, відпрацювали дуже злагодженно. Спалили пару колорадських стрічок. Не дали зібратись ні в одному місті рашистським виродкам, майже не було провокацій",- повідомила вона.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...