Під Верховною Радою автівка нардепа збила мітингувальника (фото, відео)

Народний депутат - це горезвісний Павло Пинзеник. Той, що захищав на комітеті колег-нардепів від притягнення ГПУ до відповідальності за корупцію.
Протестувальник заскочив після ДТП на капот, аби не дати авто поїхати. Фото: Главком.

На перетині вулиць Шовковичної та Інститутської трапилась ДТП – елітне авто Land Cruiser з номерами AA0093МР збило одного з протестувальників, які брали участь у мітингу «євробляхерів», передають Патріоти України.

За словами свідків, авто протаранило чоловіка і зламало ногу. Пораненого забрала швидка. Кореспондент із місця події повідомляє, що у авто знаходиться народний депутат Павло Пинзеник. Протестувальники взяли його в облогу і каменем розбили заднє вікно джипа. За їхніми словами нардеп хотів втекти.

Активісти вимагають, аби депутат вийшов до людей і блокують рух транспорту. Поліція взяла авто політика в щільне кільце. Один з протестувальників заскочив після ДТП на капот, аби не дати авто поїхати. Активісти також скандують «Ганьба! Банду геть!» та голосно вимагають нардепа вийти з машини.

«Євробляхери» вимагають провести «громадське затримання» нардепа. «Слуга народу, вийди до народу», - скандують вони. Також вигукують «поліція з народом» До місця ДТП прийшов глава «Автоєвросила» Олег Ярошевич. Активісти та правоохоронці домовилися разом зачекати приїзду на місце події начальника поліції району задля з'ясування обставин інциденту та все ж таки сподіваються, що нардеп вийде з машини до протестувальників. Також на місце інциденту прийшла екс-нардеп Оксана Продан. У Києві вже другий день проходять протести власників авто на єврономерах.

Джерело: Главком

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...