Під виглядом перепису: у Криму окупаційна влада розпочала рейд по домівках кримських татар

Поліцейські ходять до будинків кримських татар, вивідуючи абсолютно всю можливу інформацію.

У Криму поліція окупантів розпочала рейд по домівках кримських татар. Ілюстрація:espreso.tv

В анексованому Криму поліція проводить рейд по помешканнях кримських татар під виглядом перепису. Про це у Facebook написав журналіст Шевкет Наматуллаєв, передають Патріоти України.

"У селі Арпат Алуштинського регіону поліцейські ходять по домівках кримських татар, цікавляться тим, скільки людей проживає в будинку, куди їздять за покупками, де навчаються діти, хто в селі продає наркотики.

До людей заходять у городи і оглядають теплиці. Свій рейд пояснюють тим, що мовляв проводять "перепис". Поліцейські ще й цікавляться номерами телефонів", - зазначив журналіст.

Також він розповів, що днями у Судакському районі затримали молодих хлопців, кримських татар, які стояли біля будинку. Поліцейських збентежило те, що у них при собі не було російських паспортів.

"Їх запакували і відвезли у відділок, там зняли відбитки. Випустили лише після того, як родичі привезли аусвайси", - додав Наматуллаєв.

Ухилянтів повернуть назад? Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України

середа, 8 травень 2024, 10:50

Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України. Зокрема, якщо Київ доведе, що вони відхиляються від військової служби. Про це заявила прем'єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте. "Ми не будемо організовувати депортацію або шукати ...

Це варто знати! Що треба нести на цвинтар у поминальні дні і чи можна брати їжу і алкоголь

середа, 8 травень 2024, 10:45

Через тиждень після найбільшого християнського свята Великодня починаються поминальні дні. Уцей час віряни відвідують своїх померлих близьких на кладовищі та вшановують їх. Однак не всі знають, з чим саме потрібно приходити на цвинтар. Тому священник П...