Підірвати моральний дух: Російські спецслужби на Донбасі розіслали бійцям АТО провокативні SMS

Українські військовослужбовці, а також їх сім'ї отримали повідомлення із закликом не виконувати свій військовий обов'язок.

Ілюстрація:ГлавкомНа Донбасі російські спецслужби організували масову SMS-розсилку для українських бійців із закликом не виконувати свій військовий обов'язок. Про це йдеться в заяві, яку поширило Міністерство оборони України, інформують Патріоти України.

Відзначається, що Кремль таким чином намагається підірвати моральний дух українських бійців в зоні АТО.

"Останнім часом російські спецслужби активізували роботу, спрямовану на підрив морального духу українських військовослужбовців на території Донецької та Луганської областей. Зазначена активність співпадає з початком реалізації плану Російської Федерації щодо заходів дестабілізації ситуації в України.

Військовослужбовцям Збройних сил та інших військових формувань, які виконують завдання в районі проведення антитерористичної операції, з невідомих номерів надходять короткі повідомлення із закликами не виконувати свій військовий обов'язок. Подібні SMS-повідомлення надходять і сім'ям військовослужбовців", - йдеться в повідомленні.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...