Підкорив сюжет та гра виконавців: Українсько-італійський фільм здобув гран-прі у Франції (відео)

Фільм "Ізі" режисера Андреа Маньяні завдяки здобуттю гран-прі кінофестивалю Annecy Cinéma Italien потрапить у широкий прокат у Франції. В ролях - провідни актори України та Італії.
"Ізі" вийшов в український прокат 14 вересня

В українському Держкіно зазначили, що "Ізі" запросили для участі ще в 10 фестивалях, зазначають Патріоти України.

"Ізі" – ідеальний приклад проголошених фестивалем програмних цілей. Веселий "роуд-муві", шлях якого веде з Італії до України, насамперед про відкриття самого себе через зустріч з іншою культурою. Журі визначає за авторами оригінальність і виняткову уяву в підході до серйозної теми", – ідеться у відгуку організаторів фестивалю.

Комедія "Ізі" вийшла в італійський прокат 31 серпня 2017 року, а в Україні – 14 вересня. У центрі сюжету – історія 40-річного італійця-невдахи на ім'я Ісідоро. На прохання брата він везе з Італії у високогірне карпатське село труну з тілом загиблого на будівництві українського заробітчанина.

Ролі виконали Ніколя Ночелла, Орнелла Муті, Остап Ступка, Барбара Буші, Вероніка Шостак, Орест Гарда та інші.

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...