"Піднятися з багна": На старій будівлі поліції Печерського району столиці з'явився новий мурал (фото)

Мурал намалювала молода художниця з Нью-Йорка.

Фото: Мурал на будівлі поліції Печерського району Києва. Фото:Fаcebook

Молода художниця BKfoxx з Нью-Йорка закінчила роботу над муралом на старій будівлі поліції Печерського району Києва. Про це повідомляє спільнота "Типовий Київ" на сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Молода художниця BKfoxx з Нью-Йорка закінчила роботу над муралом, який вона почала малювати ще в кінці жовтня на старій будівлі поліції Печерського району Києва (вул Московська, 30). Поліцейські не натішаться муралом на будівлі", - йдеться в повідомленні.

За інформацією користувачів соцмереж, на створення муралу пішло більше 700 балончиків фарби.

На малюнку зображені розкидані запчастини та сміття, серед яких росте ромашка. Чоловік у джинсах і берцях присів, щоб руками захистити квітку. Картина отримала назву "Піднятися з багна" ( "Rise up in the dirt").

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...