Підозрюваного у співпраці з "ДНР" полковника Без'язикова із зали суду відвезли в лікарню

Судове засідання щодо обрання Без'язикову запобіжного заходу перенесли на невизначений термін.

Іван Без'язиков. Фото:Газета по-українськи

Полковника ЗСУ Івана Без’язикова, якого підозрюють у співробітництві з "ДНР", з зали Шевченківського райсуду Києва відвезли до лікарні. Про це передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

Судове засідання щодо обрання Без'язикову запобіжного заходу перенесли на невизначений термін. Адвокати підозрюваного надали до суду три клопотання. Одне з них було задоволено. Адвокати наполягали, що їх підзахисний був затриманий незаконно.

За їхніми даними, для законності затримання не вистачало ухвали слідчого судді. У залі суду Без’язикова звільнили з-під варти. У судовому засіданні потім було оголошено перерву.

У залі суду підозрюваному стало зле. Суд викликав автомобіль швидкої допомоги. На машині швидкої допомоги Без'язикова відвезли до лікарні.

Нагадаємо, Без'язикова затримали за підозрою у співпраці з так званою "ДНР".

5 липня було звільнено полковника Збройних сил України Без’язикова, який перебував у полоні бойовиків на Донбасі з серпня 2014 року. За словами дружини полковника, свідчення проти її чоловіка давали його підлеглі, що разом із ним були в полоні.

Він справді вмовляв солдатів переходити на бік "ДНР", але не по-справжньому. "Це було інсценування. Чому він не міг відмовитись, бо була загроза його життю, при моєму чоловіку ці люди, бойовики, вбили людину. Він не міг так ризикувати своїм життям. Але він дав зрозуміти, що це інсценування", – доводить жінка.

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...