Підробив лікарняний і поїхав до Криму: Мера міста на Донеччині спіймали "на гарячому"

На підставі підроблених офіційних документів міському голові Андрію Аксьонову були нараховані та виплачені бюджетні кошти.
Андрій Аксьонов. Фото: Радіо Свобода.

Меру міста Добропілля Андрію Аксьонову оголосили про підозру в підробці офіційних документів для незаконного відвідування окупованого Криму. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області, передають Патріоти України.

За даними відомства, 47-річний чиновник користуючись своїм службовим становищем підписував табеля обліку робочого часу, які містили неправдиві відомості про відпрацьований особисто ним робочий час. Таким чином мер намагався приховати свою відсутність на робочому місці під час поїздки в окупований Крим. А у травні 2017 року надав до міськради підроблений лікарняний лист.

На підставі підроблених офіційних документів міському голові були нараховані та виплачені бюджетні кошти. Чиновнику повідомлено про підозру у вчиненні вказаних злочинів, вручено клопотання про обрання запобіжного заходу і клопотання про відсторонення від посади.

Нагадаємо, Аксьонов став мером Добропілля в 2015 році. Його звинувачували в сепаратизмі під час його перебування на посту голови селищної ради смт Новодонецьке в 2014 році.

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...