Підтримайте "Сигнал скорботи": Меджліс закликав українців до солідарності в День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу (відео)

18 травня, о 12:00 всіх громадян України просять вшанувати пам'ять загиблих від сталінської депортації хвилиною мовчання.

18 травня - день пам'яті жертв депортації кримських татар.Ілюстрація:www.5.ua

Меджліс кримськотатарського народу закликав усіх громадян України, як на материковій її частині, так і в анексованому Криму, підтримати акцію "Сигнал скорботи і солідарності з кримськими татарами". Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі сайту 15 минут, передають Патріоти України.

Відзначається, що в рамках акції "Я - кримський татарин" Меджліс закликає кримчан і всіх українців в День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу, 18 травня, о 12:00 вшанувати пам'ять загиблих від сталінської депортації хвилиною мовчання. Водіїв в цю хвилину просять зупинити свої автомобілі на вулицях і натиснути на клаксони.

Меджліс також закликає кримчан 18 травня не виходити на роботу, таким чином не тільки віддавши данину пам'яті кримським татарам, які загинули під час депортації 72 роки тому, але і створивши мирний опір російській окупації.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...