Підтримав бойовий дух: На передовій для бійців АТО виступив український музикант (відео)

До 1-шої штурмової роти ДУК ПС завітав гурт "Тартак".

Сашко Положинський. Фото:volyn.tabloyid.com

Відомий український музикант Олександр Положинський зі своєю групою "Тартак" виступив перед бійцями АТО. Про це повідомляють бійці 1-шої окремої штурмової роти ДУК ПСАТО в Facebook, інформують Патріоти України.

"Сьогодні бійців 1-шої Окремої штурмової роти ДУК ПС відвідав гурт" Тартак ". Своїми піснями підняли бойовий дух бійців, за що ми щиро вдячні!", - йдеться в повідомленні роти.

"А до нас приїхав Тартак! Госпітальєри, 1ша штурмова ДУК ПС і старі добрі пісні "Ніхто крім нас", "Лицарський хрест" на передових позиціях", - ділиться враженнями одна з членів медичного батальйону ДУК ПС "Госпітальєри".

Оскарження висновку ВЛК можливе: Офіцер розповів, як це відбуватиметься

вівторок, 7 травень 2024, 18:22

Можливість оскарження рішення військово-лікарської комісії залишиться в оновленому законодавстві. Про це заявив в ефірі телемарафону офіцер Центральної військово-лікарської комісії Дмитро Мірошніченко, передають Патріоти України. "Ми її удосконалили. В...

Позиція однозначна: Українці відповіли, що влада повинна зробити з УПЦ Московського патріархату

вівторок, 7 травень 2024, 17:56

У квітні 2024 року 83% українців вважають, що держава в тій чи іншій мірі має втрутитися в діяльність УПЦ Московського патріархату,передають Патріоти України. Зокрема, 63% вважають, що ця церква має бути повністю забороненою. Ще 20% зараз виступають за...