Пєсков обізвав жертв сексуальних домагань проститутками

Прес-секретар Путіна заявив, що скаржитися на поведінку депутата Леоніда Слуцього журналістки мали в поліцію, а не комісії з етики.
Дмитро Пєсков. Фото: ТАСС.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков порівняв з повіями дівчат, які звинуватили американського режисера і продюсера Харві Вайнштейна в сексуальних домаганнях. Таку заяву Пєсков зробив, відповідаючи на запитання про своє ставлення до аналогічних звинувачень на адресу депутата Держдуми Леоніда Слуцького, інформують Патріоти України з посиланням на "Російську службу ВВС".

Пєсков зазначив, що поскаржитися на поведінку депутата журналістки повинні були йти в першу чергу в поліцію, а не звертатися в думську комісію з етики. "Если Слуцкий напал на эту бедную журналистку - она где была, чего она терпела? Ее зажали в кабинете. Я не знаю, наверное девушкам виднее. Его можно посчитать не очень приятным мужчиной. Если он тебя зажал, если он тебя домогался, ты чего молчала? Чего в милицию не пошла? Почему столько времени прошло, и ты выходишь в комиссию по этике?" - сказав він.

Як зазначив представник Кремля, скандал із Слуцьким нагадує йому ситуацію зі звинуваченнями на адресу Вайнштейна. Пєсков припустив, що в даному випадку мова йде про якийсь тренд. "Чуть-чуть тут есть какая-то дань моде. Мы пытаемся угнаться за той вакханалией, которая творится сейчас в Америке", - додав він.

Пєсков упевнений, що голлівудські зірки стали знамениті в тому числі за рахунок "многого, что не подобает понятию чести и достоинства". "Может быть он подонок, но никто же из них не пришел в полицию, не сказал, что меня Вайнштейн изнасиловал. Нет! Хотела заработать десять миллионов долларов. Как называется женщина, которая за десять миллионов долларов переспала с мужчиной? Может быть, грубо говорю, но она называется проститутка", - заявив Пєсков.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...