"Після концерту в Криму популярність у нас шалена": Білоруський музикант похвалився гастролями в Магадані та на Колимі

Соліст групи "СРСР" Олександр Жадан розповів, як на запрошення Путіна їздив виступати в анексованому Криму в 2014 році.

Группа "СРСР". Фото: YouTube.

Білоруська група "СРСР", відома підтримкою терористів "Л/ДНР" і виступами на окупованій частині Донбасу, виступала в анексованому Криму на запрошення управління справами російського президента Володимира Путіна. Про це розповів соліст групи Олександр Жадан сайту "Білоруський партизан", передають Патріоти України.

"Пам'ятаю, в 2014-му році, разом із "Любе", дзвінок нам з управління справами російського президента. Кажуть, хлопці, завтра о восьмій ранку ви повинні бути на урядовій стоянці у "Внуково". Приїжджаємо на своєму бусі, там "Любе". А куди летимо, кажу? "А летимо до Криму, він став нашим", - відповідають. Для мене це як бальзам - я там жив, для мене це теж батьківщина. І ми в Севастополі дали шикарний концерт", - поділився спогадами він.

За словами Жадана, з ними виступала і Юлія Самойлова, яку через це не допустили до Євробачення.

Також лідер групи "СРСР" похвалився своєю популярністю: "Росія просто на шматки рве".

"Ми ось зараз збираємося: Колима, Магадан, Якутія з великими гастролями. Потім у Володимир. У військові частини на Донбас запрошують. А на ту сторону (в Україну) я не поїду, щоб мене потім друзі з в'язниці не діставали", - зазначив він.

"Нам же особливим президентським указом видали паспорти (російські - ред.)! Всіх Володимир Володимирович нагороджує медалями та орденами, а нас - пропискою смоленською і паспортами", - додав Жадан.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...