"Після концерту в Сєвєродонецьку я повернувся додому з оптимізмом", - Олег Скрипка

Музикант зазначив, що сцена, на якій виступав гурт, перебувала в 40 км від лінії фронту.

Олег Скрипка. Фото:www.ednist.info

Лідер групи "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка заявив, що хоче провести потужний рок-концерт за участю різних українських колективів на сході країни. Про це він повідомив в інтерв'ю газеті Факти, інформують Патріоти України.

"Буквально місяць тому ми з колективом відіграли концерт в Сєвєродонецьку. Тоді зібралося 30 тисяч глядачів. Для міста це було неймовірна подія. Після концерту я повернувся додому з оптимізмом. Ви навіть не уявляєте, які позитивні зміни відбуваються там в свідомості людей", - розповів музикант.

Він зазначив, що сцена, на якій виступав гурт, перебувала в 40 км від лінії фронту.

"Люди отримують інформацію не тільки з новин, але і тісно спілкуються з переселенцями, що втікали від війни, обмінюються інформацією і бачать, що відбувається насправді. За моїми спостереженнями, на українську територію поїхали найкращі люди, справжні патріоти.

Вони хочуть чути українську музику, дивитися українське кіно, якого там так не вистачає, а раніше і зовсім не було. Сподіваюся, закон, що встановлює квоти на українську музику на радіостанціях, трохи змінить ситуацію.

Чи буде він виконуватися, вже інше питання. Зараз люди ще не усвідомлюють важливості цього закону, але час все розставить по своїх місцях", - упевнений Скрипка.

Альо, Кличко! Столична влада своєю бездіяльністю сприяє втраті комплексу унікальних артефактів Київської Русі на Поштовій площі

неділя, 5 травень 2024, 5:00

Безцінні пам'ятки 1000-літньої історії зроблені археологами під час реконструкції Поштової площі потребують термінової консервації, про що добре відомо "батькам міста". Однак шість років КМДА та мер не спромоглися зробити обіцяні роботи та заснувати музей

У Міноборони України пояснили, як оскаржити висновок ВЛК в досудовому порядку

неділя, 5 травень 2024, 3:25

Обмежено придатні військовозобов'язані і не тільки можуть оскаржити висновок ВЛК через комісії вищого порядку і через суд. Про це йдеться в коментарі директора Департаменту охорони здоров’я міністерства оборони України Оксани Сухорукової в ефірі телема...