Після Путіна і його маріонеток: Кавказ пригадає Росії смерті своїх людей

РФ протягом двох чеченських воєн влаштувала справжній геноцид кавказького народу, знищивши третину населення.

Путін і Кадиров. Ілюстрація:magspace.ru

Глава Чечні Рамзан Кадиров є єдиною перепоною для того, аби між Росією і цією країною знову не почалася війна. І як тільки режим ставленика Кремля впаде, чеченці пригадають Путіну сотні тисяч смертей.Про це розповів радник міністра внутрішніх справ Ілля Ківа у коментарі Обозревателю, передають Патріоти України.

На його думку, Росія протягом двох чеченських воєн влаштувала справжній геноцид кавказького народу, знищивши третину населення.

"Сьогодні тоталітарний режим Кадирова намагається "натягнути у мертвого посмішку". Це не триватиме довго. І той вибух, який після того станеться, трапиться не тільки в Чечні. Як тільки режим спіткнеться, то відразу ж і впаде. Путін це чудово розуміє. Ніхто ніколи йому не пробачить сотні тисяч смертей, які тягнуться за його кривавим слідом", – наголосив Ківа.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...