Після розгону мітингу "Обдурений Крим" кримчани все зрозуміли... і тепер усім задоволені, - результати опитування

Російські соціологи вивчили громадську думку в Криму і оголосили, що 80% кримчан нібито заявили, що задоволені станом справ на півострові.

В серпні в Сімферополі влада розігнала дозволений мітинг "Обдурений Крим". Скріншот.

Жителі окупованого Криму позитивно оцінюють ситуацію на півострові і підтримують діяльність маріонеток Кремля. Про це повідомляє Newsru.com, посилаючись на результати опитування, проведеного Всеросійським центром вивчення громадської думки (ВЦВГД), передають Патріоти України.

Так, під час опитування 80% кримчан нібито заявили, що задоволені станом справ на півострові. При цьому, згідно з опитуванням, у липні позитивно ситуацію оцінювали 76% опитаних, а в грудні 2015 року - 82%, зазначають у публікації. "Позитивний рівень оцінки республіканської ситуації стабільний. Коливання показника, очевидно, має ситуативний характер", - роблять висновки соціологи.

Про довіру до кремлівської маріонетки Сергія Аксьонова заявили нібито 79% учасників дослідження. Також, згідно з даними опитування, жителі Криму позитивно оцінюють роботу "влади" в такому напрямку як ремонт доріг. За даними опитування, дві третини (68%) опитаних оцінюють нинішній стан кримських доріг негативно, але при цьому три чверті (76%) відзначають поліпшення ситуації упродовж року.

Опитування ВЦВГД було проведено в Криму з 17 по 19 жовтня поточного року. Обсяг вибірки становив 1000 осіб, максимальний розмір похибки з імовірністю 95% не перевищує 3,1%.

Зауважимо, що два місяці тому - у кінці серпня - в адміністративному центрі Криму Сімферополі мала відбутися акція протесту "Обдурений Крим", проте її розігнала поліція, незважаючи на те, що організатори заходу стверджували, що мітинг було санкціоновано владою. Пізніше ініціатори акції опублікували в соцмережах звернення до Путіна, у якому поскаржилися на "важку соціальну обстановку" у регіоні, "повальну корупцію" і "наплювацьке ставлення до звернень громадян" з боку "місцевої влади".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...