ПІсля вбивства дружини та дочки: Злочинець з Овідіополя збирався повторити берлінський теракт

На даний момент, місце в Одеській області, де востаннє бачили зловмисника, оточене. На місці працюють кінологи зі службовими собаками, поліцейські спецпідрозділи і військовослужбовці Нацгвардії.

Наслідки берлінського теракту. Фото:Знай.ua

Нещодавно з’ясувалися нові подробиці про злочини Овідіопольського вбивці, які він мав намір здійснити. Як повідомили в прес-службі Нацполіції в Одеській області, було встановлено, що зловмисник мав намір здійснити гучний злочин, передають Патріоти України.

Зокрема, в його планах було зробити наїзд на велику юрбу людей в Одесі. Повтор “різдвяного теракту” в Берліні він мав намір здійснити після того, як вбив свою дружину і дочку.

Правоохоронці повідомили, що заблокували в’їзд до Одеси і почали переслідування зловмисника, змусивши його змінити напрямок руху далі від обласного центру. Після того, як злочинець з’їхав у поле, він був змушений покинути автомобіль.

На даний момент, місце, де востаннє бачили зловмисника, оточене. На місці працюють кінологи зі службовими собаками, поліцейські спецпідрозділи і військовослужбовці Нацгвардії.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...