Після зриву концерту у Хмельницькому Потап і Настя не ризикнули виступити в Івано-Франківську

Чи відбудеться у рамках всеукраїнського туру гурту концерт у Львові, запланований на 29 жовтня, поки що не повідомляється.

Потап і Настя не виступатимуть в Івано-Франківську. Фото:Vmuzike.net

Організатори ювілейного туру “Золоті кити” Потапа і Насті Каменських скасували концерт в Івано-Франківську, який планувався на 22 жовтня. Таке повідомлення розміщене на офіційній сторінці зірок шоу-бізнесу у Facebook, зазначають Патріоти України.

Квитки обіцяють повернути за місцем їхньої купівлі.

Сам Потап поки офіційно не коментує події довкола скасування двох концертів у Хмельницькому та Івано-Франківську. Лише зробив репост інформації зі ЗМІ про зрив гастролів активістами у Хмельницькому.

“Незалежний громадський портал” зв’язався з організаторами туру “Золоті кити”, які запевнили, що найближчого понеділка заявлять про узгоджену позицію щодо зірваного концерту у Хмельницькому.

Як повідомлялося раніше, представники Правого сектора, ВО “Свобода”, Автомайдану влаштували акцію-протест, під час якої закидали приміщення розважального закладу яйцями та залили кров’ю. Таким чином, вони висловили незадоволення організацією концерту Потапа і Насті Каменських “Золоті кити”, який мав відбутися 21 жовтня в “СВ Клубі”. Через ці події концерт скасували.

Згодом власник “СВ Клуб” Віктор Вікарчук заявив, що напише заяву до поліції. На його думку, покарання також мають понести особи, котрі закликали (у тому числі, через соціальні мережі) до агресії.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...