Плач Ісинбаєвої: У Росії сльози спортсменів пояснили "стокгольмським синдромом"

Багато російських спортсменів можуть розпрощатися із кар’єрою назавжди, так і не потрапивши на світове свято змагань.

Про що саме плаче Олена Ісинбаєва? Фото: voshod.orgВідомий російський бізнесмен Євген Чічваркін у своєму Twitter дав своє пояснення сльозам відстороненої від змагань легкоатлетки Олени Ісинбаєвої, яка сьогодні розплакалася перед президентом РФ Володимиром Путіним у Великому Кремлівському палаці під час церемонії проводів національної збірної Росії на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро, повідомляють Патріоти України.

"Стокгольмський синдром. Велика спортсменка плаче і обіймає гопніка, через поведінку якого її кар'єрі ппц", - написав Чичваркін.

Нагадаємо: Стокгольмський синдром — термін популярної психології, що описує захисно-несвідомий травматичний зв'язок, взаємну або односторонню симпатію, що виникає між жертвою і агресором в процесі захоплення, викрадення та/або застосування (або загрози застосування) насильства.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...