Плюс один: Португалія визнала Голодомор геноцидом

Документ, що був прийнятий португальським парламентом, засуджує Голодомор в Україні у 1932-33 роках та визнає його геноцидом з боку тоталітарного комуністичного режиму Сталіна, що призвів до загибелі близько семи мільйонів українських громадян.

Пам'ятник жертвам Голодомору 1932-1933 р.р. у Києві. Ілюстрація:vkieve.net

Парламент Португалії визнав Голодомор 1932-33 років геноцидом українського народу. Про це у Facbook заявив голова Спілки Українців Португалії Павло Садоха, інформують Патріоти України.

"Парламент Португалії визнав Голодомор 1932-33 років в Україні - Геноцидом українського народу", - написав Садоха.

Документ, що був прийнятий, засуджує Голодомор в Україні у 1932-33 роках та визнає його геноцидом з боку тоталітарного комуністичного режиму Сталіна, що призвів до загибелі близько семи мільйонів українських громадян.

Слід наголосити, що до цього 13 держав визнавали Голодомор геноцидом українців. Серед них Польща, Мексика, Канада, Грузія та інші.

Знайшов поблизу одного з селищ області: Військовий ТрО передав херсонському музею старовинний артефакт (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:00

Український військовий Сил територіальної оборони знайшов у одному з селищ Херсонщини старовинний гарман: він передав артефакт музею. Про це повідомив Херсонський обласний краєзнавчий музей, передають Патріоти України. Як розповіли у музеї, солдат ТрО ...

Церемонію присвятили всім тваринам, які гинуть, рятуючи людей: В Одесі попрощалися з собакою, якого вбила російська ракета (фото)

субота, 4 травень 2024, 18:40

В Одесі урочисто поховали собаку з кличкою Кєтті, яка загинула внаслідок російського обстрілу міста 29 квітня. Фото з прощання опублікувало 2 травня у Facebook Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Одеській області, перед...