"Плотный, тебе пи***а​": Мешканці "ЛНР" погрожують Плотницькому розправою

Так звані "правоохоронці" "республіки" затримали жінку, яка телефонувала з мобільного з погрозами на адресу ватажка бойовиків.

Терорист Плотницький. Фото:ukr.media

Населення окупованих бойовиками "ЛНР" територій Донбасу загрожує ватажкові угруповання Ігорю Плотницькому розправою. Про це повідомляють користувачі соцмереж, передають Патріоти України з посиланням на DonPress.

Зокрема, зазначається, що 21 вересня на "102" надійшли анонімні погрози на Плотницького. За словами користувачів, дзвінок надійшов від жінки, що дзвонила з мобільного телефону, яка висловила погрозу нецензурними словами: "Плотный, тебе пи***а".

В результаті пошуків "телефонної терористки" бойовиками була схоплена Дорошенко Катерина Сергіївна 1986 року народження, мешканка населеного пункту Петровське. У "затриманої" кремлівськими найманцями жінки тут же відібрали мобільний.

"Я думаю с ней солидарны процентов 90 населения "ЛНР", а ее в тюрьму, ну она же не сообщила о взрыве вокзала или там школы, а сказала ублюдку, то, что думает о нем!" - цитує видання коментарі жителів окупованій бойовиками "ЛНР" зони Луганської області, які висловлюють своє обурення свавіллям з боку незаконних збройних формувань.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...